Agenda

17 juni 2019 – inspiratiesessie

Natuurlijk, meer energie!

Het is lente, de zon schijnt, zaadjes ontkiemen en je ziet vogels druk in de weer hun nestjes bouwen. Een heerlijke tijd vol energie. Ook bij ons mensen draait het allemaal om energie. Wanneer we voldoende energie hebben en de beschikbare energie optimaal kunnen verdelen, zijn we gezond. Je voelt je opgewekt, hebt zin om te bewegen en je gaat flexibel om met de uitdagingen die het leven je te bieden heeft.

Bij onvoldoende energietoevoer geven de hersenen signalen af, die wij waarnemen als klachten. Eigenlijk willen die klachten ons dus iets duidelijk maken over de energieverdeling. Voel je je niet zo fit, heb je vage klachten, leer om dan naar je lijf te luisteren. Gelukkig kun je met kleine aanpassingen in je leefstijl op een natuurlijke manier al heel wat bereiken. Zelfs de kleinste verandering kan al een groot verschil maken.

Wil je weten welke verandering dit voor jou kan zijn? Wil je lekkerder in je vel zitten en met meer energie straks genieten van de Zeeuwse zomer? Meld je dan aan en kom naar de inspiratiesessie van Gezond van Nature op de prachtige locatie Op ’t Hof Olmenstein in Kloetinge, ver weg van alle drukte, maar bijzonder goed bereikbaar. Hier krijg je antwoord op vragen als “Hoe komt het dat ik me niet fit voel?” en “Wat kan ik doen om dit verbeteren?”.

Laat je voeden met wetenschappelijke orthomoleculaire kennis over werkingsmechanismen van je lichaam en verrijk jezelf met vele praktische tips. Deze kennis geeft je de nodige motivatie en inspiratie, die je in staat stellen om haalbare aanpassingen op natuurlijke wijze door te voeren in je leefstijl. Die jou een enorm verschil in je energieniveau opleveren, waardoor je je fitter gaat voelen. Proef het verschil!

Kosten voor deze sessie bedragen 15 euro. Dit is inclusief koffie & thee, een naslagwerk met gezonde recepten en leefstijlinterventies, enkele gratis samples en een aantrekkelijke korting op hoogwaardige supplementen. Let wel, het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.

De inspiratiesessie wordt je aangeboden door Marianne Platschorre, orthomoleculair kPNI therapeut en werkzaam in haar praktijk “Gezond van Nature” in ’s-Gravenpolder. Met passie voor gezondheid deelt zij haar kennis en persoonlijke ervaringen. Voor meer informatie: www.gezondvannature.nl of stel gerust je vraag via info@gezondvannature.nl.

Aanmelden

Meld je aan via: info@gezondvannature.nl

Praktische informatie

Datum: maandag 17 juni 2019
Ontvangst: 19:15 uur met koffie & thee
Aanvang: 19.30 uur – eindtijd: 21.30 uur
Kosten: 15 euro

Locatie

Op ’t Hof Olmenstein
Abbekindersezandweg 21
4482 PS Kloetinge