Even voorstellen…

Mijn naam is Marianne Platschorre, ik woon sinds 2017 in ‘s-Gravenpolder, getrouwd en moeder van 2 kinderen. Hier zal ik regelmatig schrijven over allerlei aspecten van gezondheid. Bijvoorbeeld hoe wonderbaarlijk ons lichaam functioneert, ik verbaas me daar telkens weer over, zoals bij het bestuderen van lichaamscellen. Ik hou van de natuur en de geneeskrachtige werking ervan op de mens. Uiteraard vind je hier straks ook allerlei praktische tips en natuurlijk gezonde recepten.

Even een korte voorstelronde. Mijn interesse voor orthomoleculaire geneeskunde is begonnen bij Voedingsleer. Hierin staan voeding en het voedingspatroon centraal.

Altijd gedacht dat ik een goed beeld had van gezonde voeding, waar ik me in de praktijk ook grotendeels wel aan hield. Na het volgen van de eerste module, bleek al snel dat mijn voedingspatroon aardig wat verbetering kon gebruiken. Door mijn eigen voedingsgewoonten onder de loep te nemen en aan te passen heb ik gemerkt, dat ik energieker ben en minder vaak hoofdpijn heb. En dat is als moeder van 49 jaar van twee kinderen van 5 en 7 jaar erg prettig. Het valt me trouwens op dat wanneer ik mensen vraag of ze gezond eten, bijna iedereen denkt dit meestal te doen. En wat is eigenlijk jouw antwoord hierop?

Na de module Voedingsleer ben ik door het gezondheidsvirus aangestoken en heb de opleiding orthomoleculaire therapie afgerond. Toen volgden diverse cursussen waaronder Bloedwaarden, HBO Medische Basiskennis en de opleiding klinische PNI bij Natura Foundation.

Goed, laten we eerst eens kijken, wat nu eigenlijk orthomoleculaire geneeskunde is? Klik hier voor een kort filmpje met duidelijke uitleg.

Hierbij nodig ik je van harte uit om een reactie achter te laten. Stel gerust je vraag of neem contact met me op voor een consult. Tot de volgende keer!

Met een natuurlijke groet,

Marianne Platschorre

2 antwoorden op “Even voorstellen…”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *