Home » Agenda » Bord vol Geluk 18 november

Inspiratiesessie "Een bord vol geluk!"


Geen dieetgroepje!

Tijdens deze interactieve sessie ga je aan de hand van vragen in een werkboekje kijken naar je voedingsgewoontes en leer je wat deze betekenen voor jouw gezondheid. Je krijgt niet alleen uitleg over voeding maar ook over een gezond voedingspatroon, zoals wanneer kun je het beste eten? Is dit ook geschikt voor mijn gezin? En wat is het nut en de noodzaak van supplementen, in het bijzonder van omega 3.

Je krijgt antwoord op vragen als: “wat past er nu bij mij en welk voordeel heb ik hiervan?”, en  misschien wel de belangrijkste, “hoe hou ik het vol?”.

Wat gaan we in ieder geval niet doen? Deze inspiratiesessie is geen ouderwets dieetgroepje en we gaan dus géén calorieën tellen!

 

Jouw persoonlijke voordeel

Na deze avond heb je voldoende inspiratie om je voedingspatroon aan te passen op een voor jou haalbare wijze. Je gaat naar huis met je eigen werkboek als naslagwerk met daarin alle informatie die je nog eens rustig kan nalezen. Hierin staan ook een aantal recepten en een lijst met gezondheidsbevorderende voedingsmiddelen, die je op je koelkast kunt hangen. Je ontvangt daarnaast nog enkele gratis samples en een tijdelijke, zeer aantrekkelijke korting op hoogwaardige supplementen.  

 

Bord vol geluk

Deze sessie gaat jou helpen een bord vol geluk op tafel te zetten! Laat je voeden met wetenschappelijke orthomoleculaire kennis en verrijk jezelf met vele praktische tips. Deze kennis geeft je de nodige motivatie en inspiratie, die je in staat stellen om haalbare aanpassingen op natuurlijke wijze door te voeren. Die jou een enorm verschil in je energieniveau opleveren, waardoor je je fitter gaat voelen. Je voeding als medicijn, proef het verschil!

 

Praktische informatie

Datum: maandag 18 november 2019

Ontvangst: 19:15 uur met koffie & thee

Aanvang: 19.30 uur - eindtijd 21.30 uur

Locatie: Op t Hof van Olmenstein in Kloetinge

Kosten voor deze sessie bedragen 20 euro per persoon. Dit is inclusief onbeperkt koffie & thee. Let wel, het aantal beschikbare plaatsen is beperkt, dus vooraf aanmelden is gewenst.

 

Deze inspiratiesessie wordt je aangeboden door Marianne Platschorre, orthomoleculair kPNI therapeut en werkzaam in haar praktijk “Gezond van Nature” in ’s-Gravenpolder. Met passie voor gezondheid deelt zij haar kennis en persoonlijke ervaringen.

 

Kortom, wil je meer grip op je gezondheid?

Meld je dan nu aan via: info@gezondvannature.nl