Inspiratiesessie "Een bord vol geluk!"


Geen dieetgroepje!

Tijdens deze interactieve sessie gaat u aan de hand van vragen kijken naar uw eigen voedingsgewoontes en leert u wat deze betekenen voor uw gezondheid. U krijgt uitleg over gezonde voeding en het nut van supplementen zoals omega-3 en vitamine D. En hoe belangrijk is het voedingspatroon, dus het aantal eetmomenten en de timing ervan, voor uw gezondheid? 

U krijgt ook antwoord op vragen als: “wat past er nu bij mij en welk voordeel heb ik hiervan?” en misschien wel de belangrijkste, “hoe hou ik het vol?”.

Wat gaan we in ieder geval niet doen? Deze inspiratiesessie is geen ouderwets dieetgroepje en we gaan dus géén calorieën tellen!

 

Uw persoonlijke voordeel

Na deze avond heeft u voldoende inspiratie om uw voedingspatroon aan te passen op een voor u haalbare wijze. U gaat naar huis met uw eigen werkboek als naslagwerk met daarin alle informatie die u naderhand nog eens rustig kan nalezen. Hierin staan ook een aantal recepten en een lijst met gezondheidsbevorderende voedingsmiddelen, die u bijvoorbeeld op de koelkast kunt hangen. U ontvangt daarnaast nog enkele gratis samples en een tijdelijke  aantrekkelijke korting op hoogwaardige supplementen.  

 

Bord vol geluk

Laat u tijdens deze sessie voeden met wetenschappelijke orthomoleculaire kennis en verrijk uzelf met vele praktische tips. Deze kennis geeft u de nodige motivatie en inspiratie, die u in staat stellen om haalbare aanpassingen op natuurlijke wijze door te voeren. Die u een enorm verschil in energieniveau opleveren, waardoor u zich fitter gaat voelen.

Deze sessie gaat u helpen een bord vol geluk op tafel te zetten! 


Praktische informatie

Ontvangst: 19:15 uur met koffie & thee

Aanvang: 19.30 uur - eindtijd 22.00 uur

Locatie: Op t Hof van Olmenstein in Kloetinge

Tarieven: bij vooraf aanmelden 12,50 euro per persoon | aan de deur 15,= euro. Dit is inclusief het werkboek en onbeperkt koffie & thee.

 

Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt, dus verzeker u van een plekje door u vooraf aan te melden. 

 

Deze inspiratiesessie wordt u aangeboden door Marianne Platschorre, orthomoleculair kPNI therapeut. Met passie voor gezondheid deelt zij haar kennis en persoonlijke ervaringen vanuit de praktijk Gezond van Nature.


Kortom, wilt u meer grip op uw gezondheid?

Meldt u zich dan nu aan.