Home » Agenda

Agenda


maandag 14 oktober 2019 | Inspiratiesessie "Natuurlijk, meer energie!"

Hoe kom je fit de winter door? Het draait allemaal om energie. Wanneer we voldoende energie hebben en de beschikbare energie optimaal kunnen verdelen, zijn we gezond. Je voelt je opgewekt, hebt zin om te bewegen en je gaat flexibel om met de uitdagingen die het leven je te bieden heeft. Je immuunsysteem kan beter zijn werk doen en je beschermen tegen bijvoorbeeld virussen, die vooral in deze tijd weer de kop op steken. 

 

Bij onvoldoende energietoevoer geven je hersenen signalen af, die wij waarnemen als klachten. Eigenlijk willen die klachten je dus iets duidelijk maken over je energieverdeling. Voel jij je niet zo fit, heb je vage klachten, leer om dan naar je lijf te luisteren. Gelukkig kun je met kleine aanpassingen in je leefstijl op een natuurlijke manier al heel wat bereiken. Zelfs de kleinste verandering kan al een groot verschil maken.

 

Wil je weten welke verandering dit voor jou kan zijn? Wil je lekkerder in je vel zitten en fit de winter doorkomen? Kom dan naar de inspiratiesessie van Gezond van Nature op de prachtige locatie Op ’t Hof Olmenstein in Goes, ver weg van alle drukte, maar bijzonder goed bereikbaar. Hier krijg je antwoord op vragen als “Hoe komt het dat ik me niet fit voel?” en “Wat kan ik doen om dit verbeteren?”.

 

Laat je tijdens deze interactieve avond voeden met wetenschappelijke orthomoleculaire kennis over werkingsmechanismen van je lichaam en verrijk jezelf met vele praktische tips. Deze kennis geeft je de nodige motivatie en inspiratie, die je in staat stellen om haalbare aanpassingen op natuurlijke wijze door te voeren in je leefstijl. Die jou een enorm verschil in je energieniveau opleveren, waardoor je je fitter gaat voelen. Proef het verschil!

 

Kosten voor deze sessie bedragen 15 euro. Kom gezellig met een vriend(in): en ontvang voor hem of haar 50% korting. Dit is inclusief koffie & thee, een naslagwerk met gezonde recepten en leefstijlinterventies, enkele gratis samples en een aantrekkelijke korting op hoogwaardige supplementen. Let wel, het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.

 

Kortom, wil jij meer grip op je gezondheid?
Meld je dan nu aan via: info@gezondvannature.nl

 

Praktische informatie

Datum: maandag 14 oktober 2019
Ontvangst: 19:15 uur met koffie & thee
Aanvang: 19.30 uur - eindtijd 21.30 uur

 

Locatie

Op ’t Hof Olmenstein
Abbekindersezandweg 21
4482 PS Kloetinge